PUUR! APPARTEMENTEN

Algemene voorwaarden

Reserveringen

Bij PUUR! appartementen Curaçao hanteren we een minimale verblijfsduur van vier nachten. Neem contact op wanneer u minder dan deze vier nachten wenst te verblijven. Dan denken wij graag met u mee. 

Reserveringen via een boekingssysteem op deze website of extern boekingssysteem zijn na het afronden van de boeking definitief. Reserveringsaanvragen per e-mail zijn pas definitief na een schriftelijke bevestiging afkomst van info@puurcuracao.com

Borg

Wij rekenen een borg van €175/350 ANG/200 USD. Deze dient u vooraf over te maken op onze rekening of bij aankomst contant of met een betaalverzoek te betalen. Bij vertrek zullen wij deze borg aan uw retourneren indien er geen bijzonderheden zijn waargenomen bij de uitcheck.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16:00 uur bij ons inchecken. Het is geen probleem wanneer u eerder aankomt, echter bestaat dan de mogelijkheid dat het appartement nog niet gereed is. Relaxen aan het zwembad of de koffers beveiligd achterlaten is geen probleem.

Op de dag van vertrek levert u de sleutels uiterlijk om 12:00 uur weer bij ons in. Eventueel later uitchecken is bespreekbaar indien er geen aansluitende boeking is. Een late check-out is gratis!

Verbruik van water en stroom

Onze nachtprijzen zijn inclusief een fee van €10,- euro per nacht voor stroom en water, deze staat wel apart vermeld op de factuur. Wij rekenen, anders dan de meeste locaties op Curaçao, niet af op basis van daadwerkelijk verbruik. Wij gaan ervanuit dat al onze gasten verantwoordelijk omgaan met het gebruik van de airco. Uitgangspunt is dan ook dat de airco voornamelijk in de nacht wordt gebruikt, en zeker niet aan blijft staan bij afwezigheid. Indien de airco onnodig wordt aangezet (bijvoorbeeld bij afwezigheid), zijn wij genoodzaakt om de extra kosten toch te verrekenen met de borg.

Betalingsvoorwaarden

Direct na de reservering ontvangt u een gespecificeerde factuur. Van het totaalbedrag dient u 50% binnen 2 weken na boeking over te schrijven. Het resterende factuurbedrag uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum.

Annuleringsvoorwaarden

U krijgt 100% van de aanbetaling retour bij annulering 30 dagen voor aankomstdatum of eerder. U krijgt geen retour bij annuleringen korter dan 30 dagen voor aankomstdatum.

Onvoorziene omstandigheden kunnen tot gevolg hebben dat een geplande vakantie niet door kan gaan. Wij adviseren dan ook altijd om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Huisregels

Ondanks dat wij u vooral een vakantiegevoel en ontspanning willen bezorgen, hanteren wij enkele huisregels om het voor u, de medegasten en onszelf zo aangenaam mogelijk te houden:

*  We houden altijd rekening met medegasten en onze buren. Tussen 22.00 en 8.00 heerst er rust in- en rondom de appartementen. 

* Tussen 08.00 en 21.00 zijn twee extra gasten toegestaan. Meer dan twee gasten enkel in overleg. Het is niet toegestaan dan gasten blijven slapen, tenzij hiervoor een aanvraag is gedaan. De kosten bedragen €12,50 p.p.p.n.

* Wij zijn zuinig op het in- en exterieur van onze appartementen en tuin. Schade of vernielingen dan ook graag direct bij ons melden zodat wij de reparatie kunnen uitvoeren.

* In het geval van schade in of aan het appartement of de inventaris, opzettelijk veroorzaakt door u als gast, zijn wij genoodzaakt dit te verrekenen met de borg. Dit geldt ook voor het verdwijnen van inventaris en/of strand- en badlakens. Dit geldt tevens voor het zwaar verontreinigen van het appartement of de inventaris.

* In het zwembad wordt gebruik gemaakt van plastic glazen. Bij de bar serveren wij wel drankjes in glaswerk.

* Huisdieren zijn niet toegestaan

* Roken is niet toegestaan in de appartementen. 

* Het gebruiken van drugs en/of het handelen in drugs is niet toegestaan in het appartement en op het terrein van PUUR! appartementen Curaçao.

Aansprakelijkheid

PUUR! Curaçao B.V. kan nimmer aansprakelijk worden gehouden voor schade geleden aan persoonlijke spullen of letsel bij u of één van uw medereizigers gedurende uw verblijf bij PUUR! appartementen Curaçao.

Overlast

De eigenaren van PUUR! appartementen Curaçao zijn bij zware overlast of het niet naleven van de algemene incheckvoorwaarden bevoegd om na het geven van twee waarschuwingen uw verblijf te beëindigen en u te sommeren het appartement en terrein binnen 1 uur te verlaten. 

×

Klik hieronder om te chatten

×