Faciliteiten & Services

Scroll
PUUR! APPARTEMENTEN

Faciliteiten & Services.

Huurauto

Graag maken wij voor u een aanbod voor een passende huurauto. In combinatie met de airport transfer komt u zorgeloos uw vakantie door. Bovendien bespaart u aanzienlijk op het huren van een auto rechtstreeks bij de airport. Wij kunnen al een aanbod voor u maken vanaf 75 gulden per dag.

Airport transfer

Graag komen wij u persoonlijke halen van en brengen naar het vliegveld. Indien dit niet mogelijk is verzorgt Dushi taxi onze airport transfers. Wij of Dushi Taxi wachten u op bij de airport en brengen u veilig bij ons. Op de dag van vertrek zorgen wij voor een tijdige aankomst op de airport. Kosten: $50/90 NAF (+/-€ 50,-) voor een enkele reis. 

Ontbijtservice

Op verzoek verzorgen wij een complete ontbijtservice. Reserveren minimaal 24 uur vooraf. Kosten: 30 ANG p.p. (+/-€15)

Boodschappenservice

Wat dacht u van een reeds gevulde koelkast en pantry bij aankomst? Wanneer u dat wilt, zorgen wij dat de boodschappen alvast zijn gedaan. Kosten: 20 ANG (+/- €10) per bestelling plus de kosten van de boodschappen. 

BBQ Night

Op verzoek organiseren wij een BBQ-tapas-night a la René bij de palapa. U kunt hierbij een uitgebreid diner verwachten met diverse gerechtjes. Zie onze Instagram voor een impressie. Kosten 50 ANG p.p. excl. drankjes. Reserveren minimaal 48 uur vooraf. Bij grotere groepen graag eerder.

Was- en strijkservice

Wenst u tijdens uw verblijf een wasje te draaien? Dit is mogelijk voor 10 ANG (+/- €5) per was. Wij wassen, drogen en vouwen uw kleding. 

Naast wassen is het ook mogelijk om voor u te strijken. Even een overhemd strijken voor een gelegenheid doen wij met alle plezier. Wenst u veel te strijken dan doen wij dit op aanvraag en tegen een kleine vergoeding. 

Zwembad met ligbedden & Jacuzzi

 

Buiten bar en keuken

Onder de palapa in onze tropische tuin bevindt zich de bar. Hier kunt u genieten van uw heerlijk gekoelde drankje. De BBQ staat voor iedereen ter beschikking, tenzij er bij de palapa staat aangegeven dat er een georganiseerde BBQ-night is. Tevens kijkt u hier u favoriete wedstrijd via de chromecast.

Koelbox

Ieder appartement is voorzien van een eigen koelbox met koelelementen.

Airco

Al onze slaapkamers zijn voorzien van airco. Daardoor slaapt u heerlijk en kunt u zelfs onder ons dunne dekbed liggen (in de warmste maanden van het jaar verzorgen wij geen dekbedden). De kosten van de airco zijn inbegrepen bij normaal verbruik.

Kingsize boxsprings met hotellinnen

Met regelmaat wisselen wij het bedlinnen, minimaal 1x per week.

Bad- en strandlakensBad- en strandlakens zijn inbegrepen. De badlakens worden minimaal 2 keer per week gewisseld.

24/7 toegang tot het resortBeveiligd maar toch altijd toegang.

Smart - TV

 

Nog even gezellig Netflix kijken?

Volledig ingerichte keuken


Een avondje thuis koken?

Onbeperkt WiFi

Ook al heeft u misschien het voornemen om minder op uw telefoon te zitten tijdens de vakantie, wij bieden u onbeperkt Wifi. Even snel contacten met het thuisfront of het nieuws bekijken.

×

Klik hieronder om te chatten

×