WELKOM BIJ PUUR!

Over PUUR!

Scroll
PUUR!

Ons verhaal.

PUUR! appartementen Curaçao is een kleinschalig complex dat gebouwd is op een heuvel in de wijk Jan Thiel. PUUR!  bevindt  zich naast de zoutpannen van Jan Thiel en op zo’n 1,2 km van het strand en de bekende strandtenten zoals Kokos, Zanzibar en Zest. 

Onze appartementen hebben een prachtig uitzicht op Brakkeput en de Tafelberg en zijn uitstekend op de wind gelegen waardoor er een constante aangename bries is.  

In de tuin van PUUR! komt u tot rust op een van onze hemelbedden, drinkt u een drankje aan de bar onder de ‘palapa’ of geniet u in ons zwembad of jacuzzi. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de buitenkeuken/BBQ. 

Bij PUUR!  appartementen  Curaçao  staan onze gasten centraal. Onze verblijven hebben het comfort van een hotel en het gemak van een appartement. Daarnaast zijn wij u graag van dienst en helpen u graag om er een onvergetelijke en zorgeloze vakantie van te maken!

Met ons persoonlijk contact, onze eigen stijl en service op maat geven wij van PUUR! onze gasten graag een onvergetelijk verblijf op Dushi-eiland! 

Omgeving

Waarom PUUR!?

Uitstraling & aandacht

PUUR! staat voor natuurlijk, zuiver en aandacht. Vandaar dat wij in onze appartementen hebben gekozen voor een rustige uitstraling met natuurlijke tinten. Onze appartementen zijn vernoemd naar, wat ons betreft, de mooiste stranden van Curaçao.

Daarnaast staat PUUR! voor ons voor een optimale vakantiebeleving voor onze gasten. PUUR! betreft een kleinschalig resort. Wij zijn u graag van dienst en helpen u om er een onvergetelijke en zorgeloze vakantie van te maken. 

Ligging

PUUR! bevindt zich naast de zoutpannen van Jan Thiel en op zo’n 1,2KM van het strand van Jan Thiel en de bekende strandtenten zoals Kokos, Zanzibar en Zest. Andere bekende plaatjes zoals Mambo Beach en Pietermaai zijn met de auto gemakkelijk te bereiken. De westkant van het eiland is ongeveer drie kwartier rijden, maar ook zeker de moeite waard voor een dagje uit!

Jan Thiel Beach heeft een chique en tegelijkertijd gezellige sfeer. Er zijn veel faciliteiten waaronder een casino, diverse restaurants, bars en winkels en uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden. Op het strand zelf zijn veel mogelijkheden om te ontspannen tussen de vele palmbomen, maar er zijn ook regelmatige activiteiten en muzikale optredens.

Faciliteiten & Services

Wij bieden u een breed palet aan faciliteiten & services. Onze appartementen hebben de gemakken van een appartement en de uitstraling en comfort van een hotel. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u graag naar: Faciliteiten en services

Nieuwsgierig geworden?

Boek hier
×

Klik hieronder om te chatten

×